Vastaa viiteen kysymykseen etunimestäsi. Oma nimi:

Vachina

Onko nimesi Vachina? Vastaa 5 kysymykseen nimestäsi auttaaksesi parantamaan tätä profiilia.

Merkitys:
Sukupuoli:Nainen
Alkuperä:
Samalta kuulostavia poikia:Vagn, Vishnu, Vaughn, Vukan, Veasna, Vojin, Vishwaksena, Vaesna
Samalta kuulostavia tyttöjä:Vesna, Vsna, Voissane, Vivijan, Vacuna, Vishani, Vajen, Vashni
Luokitus:
5/5
tähteä 2 ääntä
Helppo kirjoittaa: 5/5 tähteä 2 ääntä
Helppo muistaa: 5/5 tähteä 2 ääntä
Ääntäminen: 5/5 tähteä 2 ääntä
Ääntäminen englannin kielessä: 5/5 tähteä 2 ääntä
Ulkomaalaisten mielipide: 5/5 tähteä 2 ääntä
Lempinimet:Vaikku, Vaiva, Vakiina, Vaipparipuli, Vihlovaha,as, Vilhelmi, Vachi, Vahtimestari, Vesirata, Vuori, Vansu, Vachu, Regina, Rechina, Vagina, Valas, Vakkina
Veljen nimiä:Vaikku, Voltti, Viranomainen Vahinko, Voiveitsi, Vahinkolapsi, Voi, Vahingonomanen Lapsi, Vatsarakkula, Vahingollinen, Viherpeukalo, Valkkuaine, Reppu, Liikennevalo, Riepu, Virustartuta, Rerttu, Viivetti, Rouskuva, Vaivahdus, Murea, Varvashiki, Rimpsukka, Varvassieni, Renttu, Varvassienisyylä, Rahvas, Vimttu, Earwax, Roi, Viikate Lisää nimiä
Siskojen nimiä:Cheddar, Vahingonomainen, Vikinä, Vahingollinen Lapsi, Vaiva, Vahinkoinen, Vitsi, Vahinkoinen Lapsi, Valitus, Vaivallinen Vahinko, Vellihousu, Vilkku, Richuli, Virtuaalitodllisuus, Mairea, Varmanakki, Murkku, Virva, Markku, Varmari, Mihrami, Varvassyylä, Rimpale, Vahinko, Vahvo, Rinkeli, Vahinkoerehdys, Pyörä, Ribla, Vako Lisää nimiä
Facebook:

Ei tietoja
Kategoriat:
Kommentit Vachina -nimisiltä


Vachina (18-vuotias) 2021-01-28
RAKASTAN NIMEÄ VACHINA!!!!! Paras nimi ikinä, anna lapsellesi tämä nimi niin hänestä tulee rikas ja suosittu! Vachina-nimi on tullut kreikkalaiselta vatsarakkulajumalalta Vakiinani! (Vatsarakkula on myös hyvä nimi, joka on annettu veljelleni)
Vachina 2021-01-28
Nimeni tulee Sveitsin vuorilla sijaitsevasta Venus Noidasta "Vensu" on kaunotar joka rakastaa kaikenlaisia eläimiä eikä satuta ketään. Hänen koko nimensä on Venus Vachina Viettelys ja hänellä on taikavoimia purkaa pahojen metsänpeikkojen pahuuskirouksia niin niistä tulee hyviä eikä enään pahouja (heart)
Vachina (16-vuotias) 2021-01-28
Nimeni on kuulemma peräisin Sveitsissä sijaitsevasta Venus HyväNoidasta. Venus oli vanha ripulijumala kunnes alkoi vihaamaan muiden kärsimään laittamista. Nykyisin hän pelastaa ihmisiä peikoilta. Nimeäni on kehuttu hyvin paljon sillä ihmiset ovat yleensä kuuleet Vensusta. NImeäni kehutaan!
Vachina (23-vuotias) 2021-01-28
Vanhempani rakastavat kaikkia lapsiaan niin paljon!! Mutta minua eniten, koska nimeni on Vachina. Minut adoptoitiin kauniilta metsänhengeltä, joka opetti minulle taikavoimia ja antoi nimeni. Vachina on paras nimi tällä maapallolla, ja minä olen erityisin ja paras ihminen (tai henki) koko maapallolla. Jos joku käyttää tätä tietoa minua vastaan, laitan hänet katumaan sitä taikavoimillani. (heart)
Vachina (18-vuotias) 2021-01-28
Nimeni Vachina tulee kuuluisalta Venus Vachina Viettelykseltä. Vachinasta kaikki ovat oklleet yleensä kateellisia ja olen joutunut esittämään että ripuloin housuuni ja tungen ne vessan pönttöön ja se menee tukkoo n ja koulu tulvii niin ystäväni Rerttu ei nolaa itseään rumalla nimellää.
Vachina (26-vuotias) 2021-02-04
Vanhempani nimesivät minut kuuluisan Vachina Verttelijän mukaan! Monet ovat kehuneet nimeäni ja olen kuullut, että Vachina nimiset aina ovat erikoistuneita jostain! Itse olen erikoistunut syylätohtoriksi, eli poistan syyliä ihmisiltä.

Lähetä viesti
Haluatko kommentoida? Kirjoita nimesi ja valitse Seuraava:

Ensimmäinen nimesi:

Onko sinun nimesi Vachina? Äänestä nimeäsi


Onko sinun nimesi Vachina? Äänestä nimeäsi